flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження

30 жовтня 2020, 12:24

      Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою Акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк" до Хомика Михайла Леоновича  про стягнення заборгованості.

      Розгляд справи буде проводитись за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

      Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач може подати в строк, що не перевищує п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а позивач - не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву.

      Розгляд справи по суті в порядку спрощеного провадження починається через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі. Строк розгляду справи не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.

     Встановити відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання суду відзиву на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України та до якого додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

     Встановити позивачу п‘ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання до суду відповідь на відзив, а відповідачу - заперечення.

     Роз‘яснити відповідачу, що в строк для подання відзиву він має право пред’явити зустрічний позов.

     Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив, заперечення є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

     Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https:// tk.lv.court.gov.ua/sud1325/.

     Копію ухвали про відкриття провадження, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

     Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

     Ухвала оскарженню не підлягає.

     Дата складення та підписання ухвали 29.10.2020.

 

        Суддя                                                                                                                 О.І. Кшик