flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Показники діяльності Турківського районного суду Львівської області за третій квартал 2020 року (30.07.2020-30.09.2020)

19 жовтня 2020, 17:09

   У зв’язку із призначенням в червні цього року на посаду судді Кшик Оксани Ігорівни Турківський районний суд Львівської області відновив свою роботу.

   Із 30 липня 2020 року, після прийняття присяги, за звітний період суддею Кшик О.І. були прийняті до свого провадження усі нерозглянуті та нові справи, загальною кількістю понад 670 справ (❗❗❗). Було розпочато повідомлення учасників судових засідань, завчасно, за декілька днів до початку засідання, рекомендованим поштовим відправленням із зворотнім повідомленням (згідно вимог процесуального закону).

   За звітний період призначено 473 судові засідання з викликом учасників справи:

- 284 в цивільних справах;

- 133 у справах про адміністративні правопорушення;

- 47 у кримінальних справах;

- 9 в адміністративних позовах.

   Решта справ розглядалися в судовому засіданні без виклику учасників справи.

   ❗❗❗ Всього ухвалено 884 судові рішення (вироки, рішення, ухвали, постанови).

   Детальніше по категоріях дивіться в інфографіці:

 

Основною причиною нерозглянутих цивільних справ є відкладення судового засідання через неявку без поважних причин учасників справи, в т.ч. усіх учасників, і, навіть, повторних неявок одних і тих же учасників.

   Нехтування учасниками судового розгляду своїми обов’язками в суді (неявками без поважних причин) призводить до зайвих витрат державних коштів у зв’язку із повторним надсиланням повісток та повідомлень.
   Один, найтонший конверт з повісткою коштує 35 грн, якщо з додатками до позову чи іншими доданими документами - 39,50 грн, а від ваги 1 кг – від 62 грн.
   В нескладній цивільній справі суд використовує 4-6 конвертів, у складній справі (як цивільній, так і кримінальній) може бути від 40 до 100 конвертів.