flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Турківським районним судом Львівської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» за жовтень 2021 року

09 листопада 2021, 11:58

У жовтні 2021 року на електронну адресу Турківського районного суду Львівської області надійшли 2 запити за належністю від Державної судової адміністрації України від фізичних осіб.

У першому запиті фізична особа просила надати інформацію про судові справи періоду  1917-1991 років, що підпадають під дію закону України «Про доступ до архівів репресивних органів комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років».

Запитувачеві надано повну та зрозумілу інформацію.

 

У другому запиті фізична особа просила надати інформацію про кількість суддів, які отримали хоча б одну дозу щеплення від COVID-19.

Запитувачеві відмовлено у задоволенні запиту на публічну інформацію у зв’язку з тим, що така не відображена та не задокументована будь-якими засобами чи на будь-яких носіях запитувана інформація, а також остання не створена в процесі виконання судом повноважень визначених Законом України «Про судоустрій і статус суддів».